En 1995 va ostentar el càrrec d'Alferes Antonio Candela Llopis, vestint disseny de Luis Solbes Payá, que va morir a finals de 1994 sense poder veure en el carrer el boato dissenyat per a l'ocasió.
L'Alferes va estar acompanyat de dos Rodella, Carlos i Aranza Cortés Olmo, a més de la seua favorita, Ana Maria Beltran Olmo.
Referent a la Filà Marrakesch i al càrrec d'Alferes, la Crònica de Festes de 1995, obra del fester Marrakesch Josep Maria Segura Martí, indica:
“La llum solar es debilita per moments, mentre que els últims minuts de la vesprada fan créixer l'expectació per descobrir la darrera actuació, la darrera escena d'aquest meravellós espectacle.
Els Marrakesch tributen un homenatge póstum a un gran artista de la Festa. Els esbossos de Luis SoIbes prenen forma gràcies a la professionalitat de les modistes, els corretgers, els metal·listes, els turbanters i de tots els col·laboradors que han posat el seu treball al servei dels nostres Moros i Cristians.
El so dels timbals crea una atmosfera d'incertesa i d'expectació alhora. Les mores portabanderes avancen en compacta formació. La coreografia de Carmina Nadal s'inspira en les aranyes del desert, representades per unes dansarines que evolucionen amb la música de Joan Enric Canet, una peça titolada Joven Wahabitas.
Els emirs de l'alferes apareixen sobre vuit cavalls, amb els seus corresponents palafreners, i juntament amb ells caminen vuit escuders. Tanquen el seguici de l'alferes l'ambaixador moro i el banderer, que ostenta el símbol de l'lslam.
Sobre una carrossa arrossegada per tres camells, descobrim l'alferes moro, que llueix un exquislt disseny de tonalitats blaves i crues, amb metalls i brodats daurats. Antonio Candela Llopis va dret i agafat a una llança. El seu rodella hi vist un disseny similar i subjecta el seu atribut imprescindible: un petit escut per a representar el seu paper.
Els dos comparteixen el gran moment entre els aplaudiments d'un públic enfervorit que escolta diferents composicions musicals, interpretades per la Unió Musical L'Avanç del Campello, i La Xafigà de Muro, dirigides per Juan Garcia Iborra.
Una altra carrossa segueix la de l’alferes, on van la favorita, Ana María Beltrán Olmo, neboda del càrrec, i una altra rodelleta, Aranza Cortés Olmo, igualment neboda de l'alferes.
L'acompanyament musical dels panderos i els estendards es coordinen en alternança per a precedir a! grup que representa un poblat africà, integrat per guerrers negres i altres components femenins que visten dissenys inspirats en tribus africanes, els quals evolucionen creuant-se. E! conjunt exótic, dominat pel blau dels seus vestits, incorpora un bruixot que realitza una dansa ritual davant el rei de la tribu, personatge aquest que apareix assegut en una plataforma.
La melodia que interpreta la Unió Musical d'lbi creix a mesura que s'aproxima l'esquadra de negres. El disseny dels esquadrers identifica el seu creador. El classicisme de SoIbes ens presenta una bella imatge en què els metalls resplendeixen per la llum de l'enramada.
El discurs cromàtic és el fil conductor de l’ostentació que presenten els Marrakesch. La nit va tancant-se a l’hora que el vestlt de la Filà s'incorpora per oferir-nos la seua imatge ens els últims instants d'aquest llarg espectacle.
Els dàtils que ens ofereixen xiquets festers endolceixen I'espera amb què l'esquadra de la Filà ens delecta amb les evolucions del cap batedor. La marxa Bon Capitá s'ha interpreta! davant de la casa del recordat fester i Marrakesch d'Honor, Roc Monllor i Boronat, com a testimoniatge de l'estima cap a la seua persona.
Les formacions de banderes i la carrossa que trasllada el cop i els xiquets completen els 30 rninuts de compacta desfilada dels Marrakesch, els quals tanquen amb brillantor aquesta insuperable Entrada de Moros que, durant 3 hores i 45 minuts, ens ha fet vibrar amb el seu encisador espectacle, que finalitzava a les 21.18 de la nit. (...)
(...) A la plaça de Mossén Josep l'alferes moro entrega un present al seu contrari, davant d'una gran tenda que els Marrakesch hi tenen instal·lada, i on se serveixen gots amb te i pastes per a restaurar les forces dels cossos, ja que en este tercer dia de festa ja s'acusa el cansament. (...)